Tel: +31 (0)76-5720672

Nieuws

16/07/2015 : APK neemt Voeten & Leppens Wegenbouw over

Voeten & Leppens Wegenbouw B.V. en N-APK Holding B.V.bundelen krachten door overname 

Voeten & Leppens Wegenbouw B.V., GWW-bedrijf en specialist betonprint in de regio Breda en daarbuiten, 
en N-AKP Holding B.V., de Nederlandse tak van het Belgische,familiebedrijf APK N.V., hebben op 10 juli 2015 overeenstemming bereikt over de overname van Voeten & Leppens Wegenbouw door N-APK Holding B.V. 

Volgens de heer Paul Kerkhofs, directeur-eigenaar van APK N.V., “beoogt N-APK Holding B.V. met de overname haar multidisciplinaire dienstverlening in Nederland uit te breiden. N-APK Holding B.V. ziet een goede match en click met Voeten & Leppens Wegenbouw B.V., zowel qua business als met de betrokken personen. Vandaar dat wij Voeten & Leppens Wegenbouw B.V. hebben benaderd, om Voeten & Leppens Wegenbouw B.V. onder haar eigen naam en als Business Unit binnen de APK-Groep te laten opereren.” 

Volgens de heren Jan Voeten en Peter Leppens, directeur-eigenaren van Voeten & Leppens Wegenbouw B.V., “biedt deze overname de mogelijkheid om het bedrijf op korte termijn verder te ontwikkelen, onder andere op het gebied van glijbekisting (mechanisch aanbrengen van beton voor wegen, fietspaden, rotondes e.d.), waardoor het toekomstperspectief voor het bedrijf en de ontwikkelingsmogelijkheden voor alle medewerkers van Voeten & Leppens Wegenbouw B.V. sterk verbeteren. 

Daarnaast maakt de overname onze bedrijfsopvolging mogelijk.” Voeten & Leppens Wegenbouw B.V. is een familiebedrijf, dat zo’n 60 jaar geleden is gestart als straatmakers bedrijf en zich in de afgelopen jaren heeft ontwikkeld tot een all round GWW-bedrijf (grondwerk, riolering en bestratingen) voor gemeenten en industrie in de regio Breda en – vanaf medio 2001 – als toonaangevende verwerker van betonprint en uitvoerder van betonwerken (rotondes, bushaltes, middengeleiders e.d.) voor (hoofd-)aannemers in geheel Nederland en België. 

N-APK Holding B.V., onderdeel van APK N.V. is een Belgisch familiebedrijf, dat in 1960 is gestart en zich heeft ontwikkeld tot een multidisciplinaire infrastructuur aannemer voor telecom, nutsvoorzieningen en wegenbouw-omgeving. 

APK-Groep is gespecialiseerd in “last mile” service, hetgeen vestigingsplaatsen dicht bij de klant vereist. APK-Groep heeft bedrijven door geheel België en in Nederland met ca. 850 medewerkers in eigen dienst.