Tel: +31 (0)76-5720672
Voeten & Leppens staat voor expertise en ervaring

In de loop der jaren heeft Voeten & Leppens Wegenbouw zich ontwikkeld van een straatmakerbedrijf tot een all-round wegenbouwbedrijf, met vanaf 2001 hieraan toegevoegd de specialiteit van handmatig aangebrachte betonverhardingen. De dagelijkse leiding van het bedrijf is vanaf 1 januari 2016 in handen van Marcel en Frank Voeten.

Vakmensen die bijblijven

Voeten & Leppens is een all-round wegenbouwbedrijf. Met een team van ca. 30-tal medewerkers realiseren zij een groot aantal zeer gevarieerde projecten. Door het werken volgens ISO 9001, VCA** en borgcertificering (SEB) voldoet Voeten & Leppens aan de kwaliteitseisen van deze tijd. 

Door scholing zijn al de medewerkers goed op de hoogte van de stand van zaken in hun vak. Zij beheersen de technieken die nodig zijn in de hedendaagse wegenbouw.Voeten & Leppens hecht een groot belang aan her-en bijscholing. Alleen zó kunnen zij de kwaliteit blijven leveren die van hen verwacht wordt. Om een optimale kwaliteit voor elke opdracht te garanderen, heeft Voeten & Leppens in eigen beheer een kwaliteitsborgingssysteem ontwikkeld. Hierin zijn alle procedures en werkwijzen nauwkeurig vastgelegd. Tevens is het bedrijf ISO 9001 gecertificeerd. De straatmakers, opperlieden, grondwerkers, machinisten, voorlieden en uitvoerders hebben de beschikking over een scala van specialistische werktuigen en gereedschappen. 

De organisatie van Voeten & Leppens kent naast bovengenoemde medewerkers en de directie nog de volgende afdelingen: Uitvoering, Magazijn, Garage, Administratie, Calculatie, Werkvoorbereiding en KAM (Kwaliteit, Arbo en Mileu). 

Materieel

Naast de in Breda alom bekende rood-gele bussen, bezit Voeten & Leppens een aantal grondverzetmachines die onontbeerlijk zijn in een allround wegenbouwbedrijf. 

Ook voor het bestratingswerk wordt steeds vaker gebruik gemaakt van moderne machines als een bandenstelmachine en bestratingsmachine(s). 

Voor het uitvoeren van de beton(print)-verhardingen is ook een breed scala van hulpmaterieel en verwerkings-machines voorhanden. Dit mede als gevolg van het feit dat wij als onderdeel vormen van de APK groep.